La nedadora del CN Minorisa Montserrat Gomariz ha assolit un parell de rècords valuosos dins la categoria de +45 anys durant la novena edició del campionat de natació màster que va organitzar el CN Caldes de Montbui. Hi van participar 108 nedadors (60 dels quals homes i 48 dones), que van representar 21 clubs, la majoria d'ells catalans però també vinguts des de Madrid i Andalusia.

La competició va ser de força alt nivell i hi va destacar Gomariz, que va aconseguir imposar-se en les dues proves en què va participar, en els 50 metres papallona i en els 50 estils. Però el més destacable de tot van ser les marques amb les quals va aconseguir les seves dues victòries. En especial, la dels 50 papallona, ja que amb el registre de 31 segons i 8 centèsimes batia el rècord espanyol de la categoria de +45. En els 10o estils, el temps d'1.13.08, també de gran vàlua, és el rècord de Catalunya.

Montserrat Gomariz, que en la dècada dels 80 va aconseguir ser una nedadora de primer nivell, amb medalles als estatals dins la categoria absoluta i també amb rècord d'Espanya inclòs a la seva gran modalitat de papallona, ha tornat a la competició. Ara, en els grups de màsters, torna a deixar constància de la seva indubtable classe com a nedadora.

En la competició que es va fer a Caldes de Montbui, per part del CN Minorisa també hi va prendre part Rafael Herrador, el qual va fer 1.02.29 en l'hectòmetre lliure i en els 100 estils va ser primer dins de la seva edat amb 1.11.12.