Pedro Martínez és un dels grans il·lustres de les banquetes i el Gran Canària l'ha anat a buscar per no tenir problemes de permanència en una temporada amb la il·lusió de jugar l'Eurolliga i que ha tingut més decepcions que alegries.

Martínez ha comentat sobre les sensacions abans del partit que «es preveu que serà difícil, contra un equip que està quallant una temporada excel·lent i que li està permetent tenir moltes opcions de jugar el play-off. Nosaltres, en canvi, som en una guerra pitjor. El nostre rival està fent una lliga molt millor que la nostra; per això destaquem el que estan fent, els respectem i volem vèncer».

La victòria a Fuenlabrada ha estat un bàlsam per a l'Herbalife, que ha deixat la zona de descens a un marge de dos partits, però el tènic explica que «si perdem avui, tornaran les ansietats. Continua havent-hi molta igualtat; queden tres partits a casa amb adversaris que són entre els tres primers, el calendari és complicat».

Clevin Hannah, el base de més referència de l'Herbalife, ha lloat el Baxi Manresa: «Tenim clar que és un partit complicat, tindrem un rival amb grans jugadors i un molt bon entrenador. Serà difícil però hem fet un bon treball aquesta setmana, hem millorat. Tenim la baixa d'Eulis Báez i Oliver va tenir una torçada de turmell, però crec que podrà jugar. Estic convençut que tenim una plantilla suficient per afrontar el partit amb plenes garanties. Haver acabat els partits d'Eurolliga ens permet estar molt més concentrats i descansats de cara a l'ACB, i podem polir detalls amb més calma». Aquesta serà la 26a vegada que el Gran Canària rebi el Manresa; el balanç és 16-9.