Sense punteria ni gasolina, ben poca resistència va poder oferir el Cadí en el primer partit de la semifinal a Girona. L'Spar Citylift va controlar sempre el matx amb suficiència, sols amb petits dubtes a l'inici de la segona part, en què les de la Seu s'haurien pogut posar a tres punts. Però les imprecisions en les passades i la manca d'encert en el tir (van arribar a llançar 31 triples i tan sols van fer cinc dianes) van impedir donar més guer-ra i els cinc darrers minuts van ser un cúmul de despropòsits, amb un equip ja pensant en el partit de dijous per intentar allargar la sèrie.

Gairebé per únic cop en tota la temporada, Bernat Canut va variar el seu cinc inicial tipus, en introduir Shereesha Richards a l'equip en el lloc de Georgina Bahí. A banda que l'ala pivot gironina del Cadí té un tendó d'un dit trencat, amb la jamaicana les urgellenques guanyaven múscul sota la cistella. La txeca Julia Reisingerova es va carregar ràpidament de faltes i semblava que la partida podria sortir bé. Però Mer-ritt Hempe va fer el mateix en el bàndol visitant. I amb Leia Dongue damunt del parquet, l'Uni Girona va marcar terreny. Com en el darrer partit de quarts contra l'IDK, Yurena Díaz era el baluard de les de la Seu. L'única que veia cistella amb relativa facilitat i que mantenia el Cadí dins el partit.

De fet, un triple de la base canària va permetre les urgellenques marxar al descans perdent per menys de deu punts. A més, dos bàsquets seguits de les de la Seu després de la represa va situar les de Canut a només cinc punts (37-32). Les urgellenques van desaprofitar un parell d'accions per reduir més les distàncies quan les gironines semblaven estar més dubitatives, i a partir de llavors Hampton va agafar el comandament de l'Spar CityLift i, amb set punts consecutius i un Cadí curt de forces, obriria un forat que ja seria decisiu. El darrer quart seria pràcticament de tràmit, amb un Girona crescut i unes urgellenques mortes i erràtiques.