El patinador del Foment Cardoní Pere Marsinyach va acabar en la segona plaça en el Campionat de Catalunya de patinatge artístic en la modalitat de lliure sènior masculí, que es va dur a terme a Santa Cristina d'Aro.

Marsinyach, vigent campió d'Europa i subcampió del món, ja havia estat segon en el programa curt, i en el llarg va patir diverses caigudes, que li van impedir lluitar pel títol. Al final, va obtenir un total de 194,98 punts, lluny dels 206,15 del primer classificat, el seu company de quartet Llorenç Álvarez (CPA Ripollet), que va remuntar des de la tercera posició que havia ocupat en el programa curt i va signar un programa llarg sense errades. Per la seva banda, el madrileny Sergio Canales (Reus Deportiu), que defensava el títol obtingut l'any passat i que era primer després del disc curt, també va caure en el llarg i es va haver de conformar amb el tercer lloc, amb 188,97 punts.

El títol júnior femení, amb 111,86 punts, va ser per a Marina Luna, que va superar Lídia Pujol i Anna Castelltort. En un campionat que va estrenar el nou sistema de puntuació RollArt, Mònica Gimeno (CP l'Aldea) i Pau García (Reus Deportiu) es van proclamar, dissabte, campions catalans en categoria sènior femenina i júnior masculina, respectivament.