El Llevant i l'Espanyol van empatar a dos en un partit intens i d'alternatives, marcat per l'emoció i les ocasions de gol dels minuts finals i en què els locals van aguantar amb un home menys durant l'últim quart d'hora. Després d'un primer temps insuls, la segona meitat va mostrar dos equips que van voler guanyar i que van estar a punt de fer-ho amb jugades clares per marcar en els compassos finals, encara que per al Llevant és poc per intentar allunyar-se del descens.

El domini inicial dels locals no només va ser infructuós, sinó que en el primer contraatac de l'Espanyol es va obrir el marcador, després d'una jugada en la qualBorja Iglesias va rematar amb facilitat des de la vora de l'àrea. Després del gol el partit no va canviar, ja que la iniciativa es va mantenir per als locals. La primera part es va tancar amb un gol anul·lat a l'Espanyol en un xut de Marc Roca, que havia fet mans en l'acció prèvia al xut.

En la segona meitat el duel va donar un gir notable i durant uns minuts va fer la sensació que el 0-2 era més a prop que l'1-1. Però, en una falta magníficament llançada per Campaña, Vezo va aconseguir de cap el gol de l'empat. No obstant això, tres minuts després, una jugada embolicada a l'àrea local va acabar amb un xut potent de Marc Roca, que va tornar a l'Espanyol l'avantatge en el marcador. Tot i això, el Llevant no es va rendir i, en una de les millors accions de tot el partit, va arribar el 2-2, després d'un gran xut amb l'esquerra de Rochina, jugador que en l'acció següent va veure la segona targeta groga. A partir d'aleshores, els blanc-i-blaus van intentar aprofitar la superioritat per endur-se els tres punts, però no ho van assolir, tot i que Hernán Pérez va enviar una pilota al pal.