El CN Minorisa va participar per primera vegada en el Torneig Internacional BCNWP Under 10 mixt, que celebrava la seva setena edició a la piscina Nova de l'Escullera del Club Natació Barcelona els dies de la Setmana Santa, amb un total de 430 nens i nenes de fins a deu anys d'edat, en representació de 32 equips, la majoria catalans, però del País Valencià, bascos, aragonesos, més els de fora de l'Estat, italians i francesos.

L'organització del CNB, club degà del waterpolo estatal, té com a objectiu promocionar i divulgar la pràctica del waterpolo entre els més petits.

El CN Minorisa va debutar en aquest prestigiós torneig amb un equip format per Marc Rey, Arlet Serracanta, Arnau Pérez, Roger Sánchez, Marcel Prat, Daniel Araque i Arnau Huerta.

Els resultats no van ser els més desitjats pel desnivell amb alguns equips, amb derrotes contundents davant el Barcelona, el CE Mediterrani, el Pro Recco, el Sant Andreu, el Castelló, el CN Molins i l'UE Horta. La gran notícia va sorgir al partit amb el CN Poble Nou, en què es van emportar, per la mínima (6-7), l'única victòria de la competició.