El Barça juvenil va quedar eliminat en la tanda de penals de les semifinals de la Youth League a Lió després d'empatar el duel contra el Chelsea (2-2) i d'errar els dos últims tirs. El duel va ser un seguit de desavantatges perduts per als nois de Denis Silva.

El seu millor jugador va ser l'extrem Ansu, autor del primer gol amb el qual es va arribar al descans. A la represa, una errada del porter Arnau Tenas en la sortida de pilota va permetre empatar McCormick. Ansu va tornar a avançar els blaugrana, però a set minuts per al final Brown va establir el resultat final en una acció en què Miranda trencava el fora de joc. En els penals, Gallagher va errar el segon dels anglesos, però Nico va fer el mateix amb el quart del Barça, i l'error de Miranda en el sisè va ser fatal. El Chelsea jugarà la final de dilluns contra el Porto, que ahir va vèncer el Hoffenheim per 3-0.