El Delteco Gipuzkoa va sumar la novena victòria de la temporada, sisena en els darrers dos mesos, davant d'un Monbus Obradoiro que va anar a remolc durant tot l'enfrontament.

El conjunt basc va sortir adormit i els gallecs ho van aprofitar per col·locar-se amb set punts d'avantatge i amb opcions de trencar el marcador i posar nerviosos els locals. El Delteco va saber reaccionar, amb un Sekulic amo i senyor de la zona defensiva i amb Dani Pérez dirigint i anotant per capgirar el resultat abans del primer període. En el segon quart, ambdós equips van estar més anivellats i no va ser fins als darrers minuts de la primera meitat quan va aparèixer Nevels per obrir forat al descans, 44-36.

Els gallecs necessitaven sortir inspirats dels vestidors per no deixar escapar les seves opcions a la complicada pista de Sant Sebastià, i Brodziansky va aguantar el conjunt visitant quan més apretaven els locals. El quintet de Sergio Valdeolmillos va arribar a tenir una diferència de 10 punts d'avantatge, però abans de finalitzar el tercer quart una cistella de Navar-ro i un triple de De Zeeuw van encarrilar la millora dels visitants per arribar amb l'esperança viva en el darrer període, 66-61.

Els locals, guiats per Dani Pérez i Sekulic, van tornar a eixamplar les distàncies a falta de cinc minuts del final. Llovet va posar-se l'equip a l'esquena per intentar un últim esforç de remuntar, però el Delteco va mostrar-se molt solvent i va gestionar a la perfecció els últims minuts per endur-se un merescut triomf a casa.