L'Iberostar Tenerife va obtenir la seva segona victòria en només tres dies, aquesta vegada davant el MoraBanc Andorra, a qui va derrotar per quatre punts de diferència (87-83). D'aquesta manera, els illencs, que ja es veien despenjats de la lluita per entrar al play-off, s'hi tornen a posar de ple, ja que sumen els mateixos triomfs, quinze, que el setè i el vuitè, el Tecnyconta Saragossa i el Divina Seguros Joventut, ambdós amb un partit menys.

Els visitants van iniciar el duel amb molta força, però els locals van aprofitar la contundència a la zona de Colton Iverson per igualar-lo novament. L'Iberostar ho va passar malament, però cinc punts de Staiger li van permetre tancar el primer quart amb cinc punts de marge (28-23). En el segon, l'alemany es mantenia encertat i obligava Ibon Navarro a demanar temps mort (34-23). Després de la pausa hi va haver intercanvi de cistelles entre les dues formacions, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 54-39.

Lluita andorrana fins el final

Després del pas pels vestuaris l'estratègia andorrana va ser del tot clara: pressionar al màxim en defensa i buscar atacs ràpids que retallessin la diferència al començamet del tercer quart. Els visitants es van arribar a situar a només deu punts, però l'Iberostar tornava a escapar-se des del triple i compensava així la falta de concentració en alguns moments (71-59). En els darrers deu minuts, el MoraBanc no es va rendir en cap moment i va posar les coses complicades al rival, que es va mantenir sòlid i, jugant amb la barrera d'entre set i deu punts a favor, va aconseguir una victòria important.