El Barça femení va fer història després de superar el Bayern de Munic en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campiones (1-0), i s'enfrontarà en la gran final del 18 de maig a Budapest davant del Lió, que va superar el global de l'eliminatòria davant del Chelesa, després d'empatar 1-1 en el duel de tornada.

El partit va començar amb un ritme molt alt i els dos equips a l'atac. El Bayern de Munic va fer una pressió intensa per dificultar la sortida de la pilota del Barça, i això va provocar alguna pèrdua de pilota de les blaugrana. En el minut 10 Lieke Martens va espantar tothom després de rebre un cop al peu que la va fer abandonar el camp uns minuts. L'ocasió més clara de l'equip de Munic va ser un xut a l'escaire en el minut 32 de Leupolz. En el minut 45 Martens va provocar un penal que Mariona va transformar en l'1-0. Es va arribar al descans amb el mínim favorable a les locals.

A la segona part, el Bayern de Munic va començar atacant i va tenir diverses ocasions, la més clara una rematada de Däbritz que va sortir desviada de molt poc. El Barça va patir amb l'expulsió de Keira Hamraoui en el minut 70 per doble groga. Poc després de l'expulsió, Sandra Paños va salvar les jugadores blaugrana amb una gran aturada.