Un sòlid Kirolbet Baskonia no va acusar el seu disgust per haver quedat fora de la Final Four, i ahir va derrotar el Fuenlabrada, en un partit molt treballat pels madrilenys que van lluitar per la victòria fins als darrers minuts.

El gran encert de l'equip basc, amb un 67% en els triples, faceta en la qual va destacar molt Garino amb un 3/3, va ser fonamental per trencar la resistència del conjunt visitant, on va destacar Pako Cruz, autor de 22 punts. Van ser els que va anotar també l'estrella local, un Tornike Shengelia que va agafant la forma i que va acabar amb un 36 de valoració.

En el tercer quart, el Montakit es va arribar a posar al davant en el marcador (53-55) i va empatar amb un triple de Bellas (85-85) al minut 34 de partit. El Baskonia es va posar les piles amb bàsquets de 6,75 i la direcció de Marcelinho Huertas que van acabar de decidir la victòria dels locals.