Salt quantitatiu i qualitatiu. La Cursa del Nat's va viure ahir una reeixida setena edició per tres aspectes: un exponencial creixement de la participació, el notable augment de la presència d'atletes d'alt nivell competitiu i un substancial increment de l'aportació solidària a la Fundació Althaia: dels 1.940 euros del curs passat als més de 2.350 que, enguany, Nat's Sport SA ha recollit per modernitzar l'àrea de pediatria de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

La prova que va registrar una puja més remarcable del número de corredors va ser la de 6,2 km. La xifra de 68 esportistes que van estrenar el circuit el curs passat es va incrementar en un terç, fins a arrodonir el número de 100 atletes. Alhora, 23 corredors més van optar pel recorregut d'11 km que s'apropa a l'hortícola barri manresà de Viladordis.

L'atleta d'origen africà resident a Manresa Said Rbina es va imposar en la cursa d'11 km en categoria masculina, amb un temps de 44' i 15', i va avantatjar en 1' i 16' el segon classificat, Aleix Sellarés. El tercer lloc va correspondre a Ramon Capdevila (45' i 42''). Pel que fa a les fèmines, la guanyadora va ser Cris Millà, del Collbaix Celler el Molí, seguida de Carme Tort. Anna Freixa va ser tercera.

Miqui Riera va vèncer per segon any consecutiu en la prova de 6,2 km, amb un temps de 19' i 48''. En categoria femenina, la millor va ser Sònia Galobart (27' i 20'').