Demà, 1 de maig, la instal·lació esportiva del Gimnàstic de Manresa serà l'escenari de la primera edició d'un torneig benèfic de futbol, impulsat per la nova junta directiva del club i organitzada per la Creu Roja, l'Ajuntament de Manresa i la Federació Catalana de futbol.

Quinze equips en categoria aleví, repartits en quatre grups (un grup de 3), es disputaran el torneig solidari. El Gimnàstic de Manresa amb cinc equips, Joanenc, Guardiolenca, Santa Eugènia de Berga, Abrera, Gironella, Olímpic Can Fatjó, Navàs, Esparreguera, MBP Osona i Barberà Andalucía seran els equips participants. L'entrada al camp per als aficionats serà gratuïta amb la donació d'un producte higiènic. La inscripció per als participants serà de 20 euros, que inclourà l'esmorzar, dinar, berenar, una samarreta del torneig, obsequi per als participants i col·laboració solidària.

Aquest acte és inclòs en una nova sèrie d'activitats que organitza la nova junta directiva amb ànim d'ajudar i tenir presència a la ciutat de Manresa. El president del club escapulat Darío Riera vol «fer canvis i modernitzar encara més el club».