La Joviat va viatjar a Lleida conscient de la dificultat que suposava el partit, ja que les lleidatanes es troben en places de descens i estan necessitades de victòries.

Tot i això, a les manresanes els va costar entrar dins del partit. A poc a poc anaven imposant el seu ritme de joc i van aconseguir el primer aventatge al final del primer quart (7-15). El segon, les bagenques van imposar un ritme més alt gràcies al nivell defensiu (17-30). A partir d'aleshores, però, el Lleida va començar a capgirar el ritme a partir del rebot ofensiu i va aconseguir retallar la diferència abans d'arribar a la mitja part (24-31).

En la sortida de vestidors, es va veure una altra Joviat, molt més intensa en tots els duels i que demostrava perquè es troba segona a la classificació. Basant-se en una bona defensa i mitjançant bones transicions ofensives, les bagenques van tornar a augmentar l'avantatge (36-48).

Tot i tenir encarrilat el duel, la Joviat no va perdre la concentració i va mostrar encert en el llançament i un bon treball d'equip per arribar el màxim aventatge del partit (43-61), al minut 36. Ja amb la victòria el sac, les noies de Lleida retallarien el marcador fins a arribar al resultat final de 52-64. Victòria complicada i treballada per mantenir-se segones.