El CB Artés va obtenir una nova victòria a casa, aquesta vegada en la visita del Sol Gironès Bisbal, al qual es va imposar per 74-62 en un matx que va ser televisat en directe a través de La Xarxa.

En els primers minuts del duel hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, però van ser els jugadors locals qui van dur la iniciativa del joc, amb bones decisions en atac i un bon nivell en defensa. Això els va permetre obtenir cinc punts de marge al final del quart inicial (16-11). En el segon període la tònica va ser bastant semblant. El visitant Terry Hopewell era l'autèntic líder del seu equip i feia molt mal als artesencs en situacions de rebot ofensiu, mentre que els bagencs practicaven un joc més coral, i diversos homes van agafar protagonisme. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts de marge per als locals (36-27).

En la represa, tot va seguir pràcticament igual, i l'Artés va aconseguir tancar el tercer quart amb onze punts de renda gràcies a un triple de Joan Carceller en els últims segons (54-43). Els deu dar-rers minuts es van iniciar amb un parcial de 2-11, que va permetre als de la Bisbal d'Empordà acostar-se en l'electrònic (56-54). Tot seguit, el tècnic dels bagencs, Jordi Estany, va decidir demanar temps mort per tal d'efectuar algunes variacions. Aquestes van funcionar i els seus jugadors van tornar a agafar el ritme per obtenir una màxima diferència de 15 punts ja definitiva. En la propera jornada, l'Artés es desplaçarà a la pista del Ciutat Vella, diumenge a partir de les 12.30 hores.