L'atleta bagenc Pol Vila Vilaseca, actualment a les files del FC Barcelona, ha retornat aquest cap de setmana als escenaris atlètics i ha aconseguit el subcampionat de Catalunya absolut de proves combinades(decatló) i el títol en la categoria promesa.

Després de superar alguns problemes físics que arrossegava de l'any passat, Vila, va fer un bon decatló a les pistes de l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, on va sumar 6.928 punts, només superat per Jesús Castillo (Cornellà At). Entre les marques en les diferents proves, cal destacar els 2 m en salt d'altura, els 51,73 m en javelina, els 13,14 m en pes i els 40, 80 m en llançament de disc.

Pol Vila, que va ser atleta de CA Manresa amb Àngel Garcia com a tècnic (traspassat l'estiu passat), ha estat internacional i campió estatal i català en les diferents categories inferiors. Actualment compagina els estudis amb la seva preparació al CAR de Sant Cugat.

En la categoria sub-18, David Muñoz, del CA Igualada Petromiralles, va assolir la tercera posició en la categoria sub-18 amb 5.878 punts en el decatló. Va destacar amb els primers llocs en perxa i els 1.500 llisos amb 3,90 m i 4.44.41, respectivament.