El partit va començar amb els dos equips igualats (17-17 a la fi del primer quart) i força errades. En el segon període va ser quan Alberto Díaz es va destapar des de la línia de 6,75, amb Shermadini i Wiltjer que sumaven per la causa, però els visitants no es van deixar anar i només van cedir de dos punts al descans (40-38).

A la represa, els andalusos van fer la seva primera escapada més clara (60-51) altra vegada amb un Alberto Díaz afinat. El tècnic del San Pablo, Diego Espifanio, havia de demanar temps mort, i l'equip castellà va frenar els malaguenys, que vencien per 9 punts, quan va començar el darrer quart.

L'Unicaja, de tota manera, ja no va tarda gaire a sentenciar. Tres minuts de joc del darrer quart li van ser suficients per posar-se al davant de 15 punts, amb un 74-60 que ja va ser irrecuperable per als jugadors del San Pablo.

El partit es va trencar de forma definitiva a favor dels jugadors de Luis Casimiro, que, malgrat haver començat de forma irregular, van acabar jugant un partit complet i van ser acomiadats pels aficionats amb aplaudiments.

Pel que fa al San Pablo Burgos, la derrota el deixa amb les seves 13 victòries, en onzena posició. Les seves aspiracions d'entrar al play-off pel títol encara són vives però estan a dos partits guanyats per sota, ja que el Tecnyconta és el vuitè amb 15 victòries.