Dues accions aïllades van condemnar el Martorell a la derrota en la seva visita al camp del líder Atlètic Sant Just. El primer equip del Martorell va sortir capcot de Sant Just Desvern després de perdre una oportunitat d'or de sortir com a líder quan falten quatre jornades per acabar el campionat. L'equip d'Albert Nualart va caure per l'infortuni de dues accions que van permetre a l'Atlètic Sant Just assegurar-se una victòria que posa coll amunt l'ascens directe a Primera Catalana per als blanc-i-vermells.

El primer temps va ser espectacular entre dos equips -els millors del grup tercer de Segona Catalana- que van colpejar-se a base d'un futbol de qualitat. Els gols però no van arribar fins a la segona meitat. Els homes de Nualart van sortir disposats a avançar-se en el marcador i, un altre cop, Unzué va desviar a córner una jugada inicial molt ràpida amb un xut de Balada. A partir d'aleshores, el duel es va trencar. El minut 62 va arribar el gol dels locals, 1-0.

Amb el marcador en contra, els jugadors martorellencs no van saber contrarestar la teranyina defensiva dels locals i això va fer que les ocasions fossin molt comptades per als visitants. L'Atlètic Sant Just va fer la sentència dos minuts abans del final amb un gol de Morgado després de desviar la defensa martorellenca.