El Monbus Igualada no va fallar a la pista del Martorell (76-93) i es va classificar per a la final a quatre del grup C, que es disputarà al pavelló Barris Nord de Lleida el proper cap de setmana. Allà els anoiencs s'enfrontaran als amfitrions, el Pardinyes, mentre que l'altra semifinal la jugaran l'Ibersol Tarragona i el Sant Adrià.

El conjunt local va sortir disposat a no facilitar gens les coses al seu rival, i al final del primer quart ja va obtenir una renda de sis punts (21-15). En el segon període, els igualadins van reaccionar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només un punt de desavantatge (41-40).

En la segona part, l'Igualada va fer un inici fulgurant i, gràcies a un clar parcial de 16-30, va deixar el matx molt ben encarat al final del tercer quart (57-70). En els darrers deu minuts, els visitants es van mostrar sòlids i van poder lligar un triomf molt celebrat. El tècnic anoienc, Ferran López, va declarar al final del duel que «hem fet un bon partit tot i la pressió. Ha sigut una temporada duríssima. Se'ns escapa el lideratge per dues derrotes d'un punt que el líder sí que ha tret d'un punt. Molt contents, però, pel balanç final».