El Petro Pintó Asfe va aconseguir una victòria cabdal, que li serveix per dormir fora de les posicions de descens directe. Amb aquest triomf, les fruitosenques es col·loquen tretzenes, lloc que dona accés a jugar la promoció.

El conjunt entrenat per Josep Esquius i Miquel Ferrer va disputar un duel anivellat, on van saber defensar les millors jugadores del Mataró i es van mostrar serioses i concentrades en els instants finals per endur-se una victòria que les situa fora de les places de descens directe, per primer cop a la temporada. Durant el primer quart, l'Asfe va dominar el rebot i mitjançant transicions ràpides van arribar al final dels primers deu minuts al davant (16-13).

En el segon període, la duresa i la intensitat va augmentar i, a conseqüència d'això, les defenses es van imposar als atacs i el matx va arribar al descans amb cert domini del PetroPintó, tan en el joc com en el resultat (26-22).

A la represa, el nerviosisme va començar a aparèixer, ja que ambdós conjunts necessitaven el triomf per allunyar-se de les posicions de descens. Amb una Mariona Teixidó estel·lar, amb 32 punts, ajudat per un equip que no li va tremolar el braç en els darrers instants (54-53), les locals van aconseguir anotar la canasta decisiva, que els va servir per emportar-se un enfrontament igualat però merescut (56-53).