El Tenea Esparreguera va tancar la temporada amb una derrota al pavelló Ramon Martí davant el campió del grup C-A de la Lliga EBA, l'Ibersol Tarragona (68-79).

Els dos equips oferien màxima igualtat en els primers minuts, però els tarragonins van agafar avantatge a mesura que s'anava avançant i van tancar el primer quart amb cinc punts de renda (16-21). La dinàmica no canviava amb l'inici del segon període, però tot seguit els del Baix Llobregat Nord, amb un joc dur i intens, van poder avançar-se en el marcador (27-25). Els visitants, però, van poder arribar per davant a la mitja part de l'enfrontament gràcies a una cistella de dos de Tugores (42-44).

Els triples van ser protagonistes només tornar dels vestidors, la igualtat es va mantenir durant tot el tercer quart i, tal com va succeir en el segon, el Tarragona va agafar dos punts de renda al final, aquest cop amb anotació de Guillem Fàbregas. En els darrers deu minuts, l'equip dirigit per Berni Álvarez, no sense dificultats, van arribar a disposar d'onze punts de marge, però un Esparreguera molt intens no estava disposat a perdre el partit i va lluitar fins al final.