No ha estat una bona jornada per als principals rivals del Manresa al grup 2 de Primera Catalana. El fins ahir líder Viladecans no va poder passar de l'empat a Gardeny davant el Lleida B (0-0), l'Andorra també va fer taules, en el seu cas a Gavà (2-2), i la Muntanyesa de Dani Andreu va caure a Tàrrega (3-1).

Aquests marcadors, combinats amb el triomf manresà a Castell-defels, fan que el conjunt d'Andreu Peralta se situï líder de forma provisional amb 56 punts, seguit del Viladecans amb 55 (però amb un partit pendent que ha de jugar dimecres a casa davant el Tàrrega); la tercera plaça és per a l'Andorra, amb 52 punts, i també amb un enfrontament ajornat que ha de disputar igualment dimecres, en el seu cas al camp del Lleida B); l'Igualada es troba en la quarta plaça, amb 52 punts, mentre que la Muntanyesa cau a la cinquena posició, amb 51.

Al Manresa li queden quatre finals. Els blanc-i-vermells han de jugar amb el Tàrrega (diumenge) i el Mollerussa a casa, i amb la Rapitenca i el Lleida B a fora.