El Gimnàstic de Manresa B va perdonar una ocasió d'or per tornar empatar a punts amb el líder però va cedir unes taules a casa davant del Vilanova i la Geltrú. Els jugadors locals no van saber aprofitar les ocasions de què van gaudir en els primers minuts i els visitants, sense fer res de l'altre món, van marcar el 0-1 i amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat els jugadors bagencs van lluitar i van aconseguir empatar. De nou els visitants van posar-se al davant però els locals van insistir fins al final i Hamza Bella va col·locar el definitiu 2-2 a tres minuts del final. A falta de dos jornades, els manresans són a dos punts del primer. La setmana vinent el Nàstic B visitarà el camp de l'Amposta.