Cap de setmana històric per a les formacions de l'Igualada Femení. El segon equip s'ha proclamat campió de Segona Catalana després que el seu màxim rival, el Mollet va fallar a la pista del Cerda-nyola, on va empatar. Així, les igualadines, que en aquesta jornada tenien descans, han assolit la primera posició de forma matemàtica, i han obtingut l'ascens a Primera Catalana. Aquest és el primer títol de l'entitat des de l'any 2000, quan la secció d'hoquei patins femení del CN Igualada va guanyar el dar-rer Campionat d'Espanya a Santander.

L'equip és integrat per Carla Batlle, Laia Pagès, Cristina Riba, Zoe Torras, Abril Batlle, maria Bonet, Carla Claramunt, Aida Cruz, Queralt del Àguila, Marta Hinojosa, Aina Minguell, Alba Segarra, Mariona Simon i Ona Vidal.

D'altra banda, la primera plantilla de l'Igualada Femení va guanyar a la pista del Palau de Plegamans (0-2) i es plantarà a la final de Nacional Catalana si guanya a les Comes el partit de tornada, que tindrà lloc el diumenge 12 de maig a les 16 h amb la retransmissió en directe de la Xarxa TV.