El porter espanyol del FC Porto Iker Casillas es troba ingressat en un hospital de la ciutat després d'haver patit ahir un infart durant una sessió d'entrenament del seu equip. El club ha confirmat que es troba «bé i estable» recuperant-se del que ha estat un «infart agut de miocardi».

Les alarmes van saltar quan, ahir a primera hora de la tarda, els mitjans de la ciutat portuguesa van informar del que havia succeït en l'entrenament del Porto i que afectava al jugador de 37 anys, que compleix la quarta temporada al club i viu a Porto juntament amb Sara Carbonero, la seva esposa, i els fills de la parella.

Poc després el club portuguès va informar, en un comunicat de premsa, que l'entrenament es va interrompre per assistir Casillas, que va ser ràpidament traslladat a l'Hospital CUF de Porto, «on se'l va atendre, està estable i amb el seu problema de cor resolt».

En el centre sanitari, Casillas va ser sotmès a un cateterisme i es confirma que es troba estable i que la seva vida no corre perill. En la seva qaurta temporada al club de Porto, Iker Casillas era titular i havia renovat per una temporada més. En l'edició actual del torneig de la Champions, el Porto, en la lliga lluita pel títol va arribar fins als quarts de final, en què va caure eliminat pel Liverpool. Guanyador amb el Reial Madrid de 3 Champions, Casillas va ser el porter de la selecció espa-nyola que es va proclamar campiona del món el 2010 i de dues edicions de l'Eurocopa (2008 i 2012).Molts missatges de suport

La Federació Espanyola de Futbol i la majoria de clubs espanyols i d'Europa van transmetre ahir el seu suport a Casillas i a la família del porter de Móstoles.

Especialment significatiu va ser el missatge del seu exclub, un Reial Madrid que va recordar que la filosofia de l'entitat és sempre «la de no rendir-se». El club blanc manifesta que «dona tot el suport al seu estimat capità, Iker Casillas. Ell ens ha ensenyat, durant tota la seva carrera professional, a saber superar els reptes més increïles per engrandir la glòria del nostre club. Ens ha demostrat que es pot ser més fort quan més dur és el camí que cal recórrer».