La passió futbolística de la santfruitosenca Goretti Rivero va néixer quan només tenia quatre anys. Va començar a formar-se a la Sant Fruitós Escola de Futbot i ara ocupa el lateral dret de aleví C del Fruitosenc.

A Sant Fruitós hi ha un equip sènior femení, però les jugadores de la base s'han d'integrar en equips masculins mentre la reglamentació ho permet.

Jugo en un equip aleví on soc l'única nena, però els nois m'accepten bé, amb naturalitat. El futbol m'agrada des de ben petita i el pare, Josep Rivero, encara juga amb l'equip de veterans del Fruitosenc. A l'equip, jugo de lateral, preferentment per la dreta, però si falta el company de la banda esquerra, el tècnic m'hi situa.

Quines són les teves principals qualitats com a lateral?

Soc ràpida i m'agrada molt jugar segons les necessitats de l'equip: és fonamental mantenir l'equilibri defensiu. I, quan és possible, em complau pujar a l'atac i trenar parets amb els companys, per finalitzar les jugades amb centrades precises.

El futbol per a la Goretti és...

La forma òptima per passar-s'ho bé. A més, amb el pare, veiem futbol per aprendre. El meu somni seria jugar en un equip professional. I si pot ser el Barça, millor!