Plàcida estrena de les samarretes del 40è aniversari del Manresa FS (hi figuren els noms de tots els jugadors que en un moment o altre dels 40 anys han jugat al primer equip, i també el dels entrenadors i auxiliars).

Al Pujolet, el conjunt manresà va aconseguir una contundent golejada sobre un Sogorb valencià ja descendit fa unes quantes jornades (10-3). Malgrat una certa igualtat inicial, l'efectivitat dels blanc-i-vermells va ser més gran, en situar-se 4 a 0 en el marcador. Amb aquest resultat, Carles Corvo va estavellar un penal al pal. Els valencians van intentar reduir la diferència jugant amb porter jugador i van aconseguir marcar dos gols per ajustat el marcador amb el 4 a 2. Pocs segons abans del descans, el Manresa FS va fer el 5 a 2.

A la represa, dos gols molt seguits dels locals (7-2) van servir per deixar tocat de mort un Sogorb que veia com anaven caient els gols un rere l'altre fins al 10 a 2. Un darrer gol visitant va situar el definitiu 10 a 3. Al llarg de l'enfrontament van ser expulsats per doble amonestació dos jugadors del Sogorb (un en cada part).

Amb aquest triomf, el Manresa FS manté la segona posició (els tres primers jugaran la Copa del Rei el proper curs), i amplien l'avantatge respecte a l'Escola Pia, que ahir va fallar a la seva pista davant un Cerdanyola que es juga la permanència (2-2). El tercer classificat, el Mataró, té dissabte (ajornat de la jornada d'ahir) un complicat enfrontament a la pista de l'Hospitalet Bellsport.