La jugadora fruitosenca Núria Checa (Snatt's Femení Sant Adrià) i la manresana Núria Tarragó (CBF Cerdanyola) inicien diumenge la seva participació en el campionat d'Espanya júnior, que es disputarà fins al dissabte 11 a la localitat d'Avilés.

El Sant Adrià de Checa, enquadrat al grup A de la competició, debutarà diumenge a les 18.30 hores davant l'Helios aragonès. Dilluns a les 19.30 h jugarà contra l'Aranguren Multibasket navarrès, i dimarts a les 18.30 h tancaran la primera fase enfront del Torrelodones madrileny. Pel que fa al Cerdanyola de Tarragó, situat al grup B, diumenge a les 10.30 h s'enfrontarà a l'Araski basc; dilluns a les 9.30 h, contra el València Basket, i dimarts a les 11.30 h, davant l'Adareva Tenerife.

Les adrianenques van obtenir un bitllet per a l'estatal en derrotar àmpliament les vallesanes en les semifinals del campionat de Catalunya, que es van celebrar a Tordera (74-47). En aquest duel, tant Checa com Tarragó van anotar vuit punts. En el partit pel tercer i quart lloc, el Cerdanyola va tombar clarament l'Almeda (76-59), amb set punts de Tarragó. En la gran final, el Sant Adrià va alçar el títol en apallissar l'Unigirona (80-41), amb quatre punts de Checa.