El Martorlel Atlètic Club, amb la col·laboració de l'Ajuntament, organitzarà aquest diumenge la 21a edició de la Cursa de Martorell (recuperada fa dos anys), en les modalitats de 5 i 10 km. El punt de sortida serà el complex esportiu Torrent de Llops a les 10 del matí. Enguany, la prova està apadrinada per l'atleta olímpic Ignacio Cáceres, especialitzat en 10 km, mitja marató i marató. Cáceres té previst córrer la cursa en la qual va pujar al podi el 1995.

Hi haurà una participació aproximada de 500 atletes. Paral·lelament, també es duran a terme curses infantils.

L'any passat la cursa va ser apadrinada per l'atleta Carles Castillejo, el qual es va proclamar guanyador en categoria masculina en la cursa de 10 quilòmetres. En clau femenina, Janet Becerra va ser la guanyadora incontestable de la prova reina.