Ni els nois ni les noies. Els dos combinats catalans sub-12 s'han sense final del Campionat d'Espanya sub-12, que es juga a Mislata (València). A les semifinals, avui, la formació femenina, amb la berguedana Jana Rueda (CCR Alt Berguedà), ha estat eliminada a la tanda de penals després d'empatar a dos gols amb Andalusia.

El partit ha estat molt competit fins al final. Les andaluses han sortit amb força i han fet l'1 a 0 al minut 2; l'empat no ha tardat doncs al minut 4 una jugadora d'Andalusia ha marcat en pròpia porteria. Ja a la segona part, Catalunya ha rebut un segon gol (min 30) però Cèlia Segura, de falta, anotava el definitiu 2 a 2, cinc minuts després. Els fatídics penals no han estat favorables a les catalanes.

En el cas de la selecció masculina, que tenia convocats als jugadors del Gimnàstic de Manresa Àlex González i Pol Duran, no ha tingut opcions a la seva semifinal, davant una Andalusia superior, que s'ha imposat per 5 a 0.