Ni els nois ni les noies. Els dos combinats catalans sub-12 van quedar-se sense final del Campionat d'Espanya sub-12, jugat a Mislata (València). A les semifinals, ahir, la formació femenina, amb la berguedana Jana Rueda (CCR Alt Berguedà), va ser eliminada a la tanda de penals després d'empatar a dos gols amb Andalusia. El partit va ser molt competit fins al final. Les andaluses van sortir amb força i van fer l'1 a 0 al minut 2. L'empat no va tardar, ja que, al minut 4, una jugadora d'Andalusia va marcar-se en pròpia porteria. Ja a la segona part, Catalunya va rebre un segon gol (min 30), però Cèlia Segura, de falta, va anotar el definitiu 2 a 2 cinc minuts després. Els fatídics penals no van ser favorables a les catalanes.

En el cas de la selecció masculina, que tenia convocats els jugadors del Gimnàstic de Manresa Àlex González i Pol Duran, no va tenir opcions a les semifinals davant una Andalusia superior que es va imposar per 5 a 0.