Els jugadors de Xavi Pascual van ratificar ahir, al Palau Blaugrana, la seva superioritat sobre el Nantes de Thierry Anti, equip al qual van superar per 29 a 26 en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Aquest marcador va certificar la classificació dels blaugrana per a la propera Final Four de Colònia, i permet als aficionats somiar amb la consecució del desè ceptre continental. A França, en el partit d'anada, els blaugrana es van imposar per un convincent 25 a 32.

Amb més de 5.200 espectadors a les grades, la màxima renda dels locals al primer temps es va registrar al minut 17 (13 a 7), però la reacció del Nantes va reduir la diferència al descans (17 a 14). A la represa, els francesos van mantenir la tensió competitiva fins al final, sense discutir el triomf al Barça.

El Telekom Veszprem hongarès va certificar, també ahir, el seu accés a la Final Four. Va derrotar a l'SG Flensburg per (29 a 25). A Alemanya, la victòria hongaresa encara havia estat més àmplia (22 a 28). Avui, haurien de ratificar el la seva classificació el Kielce polonès i el Vardar Skopje. A l'anada, el Kielce es va imposar al PSG per un inapel·lable 34 a 24, mentre els macedonis van vèncer el Pick Szeged hongarès per un marge de gols difícil de remuntar (31 a 23).