En el transcurs de la celebració, l'entrenador de la Unió Esportiva Calaf, Oriol Hontangas, va destacar eufòric la dificultat del que ha aconseguit el club anoienc. «És tot perfecte, ha estat una temporada molt competida, per molt que els resultats hagin acompanyat. Hi ha rivals amb molt talent. El Gironella, en aquest cas, ens ha posat les coses molt difícils fins l'últim moment». L'entrenador també va valorar el treball de tot l'equip i l'eficàcia golejadora d'Alfred i Isidre, Isi, els dos màxims anotadors del grup 7 de Tercera Catalana, amb 29 i 25 gols, respectivament.

Per la seva banda, el president de l'entitat, Jordi Vilaseca, va posar èmfasi en la gesta que ha assolit l'entitat. «Som un poble de 3.500 habitants, tenir un club a Segona Catalana és un gran orgull. És un equipàs. Estic molt content amb l'entrenador, ha fet un treball excepcional. Ha aconseguit fer pinya. Cal destacar també el suport del públic, de l'Ajuntament i de les entitats que ens han rdonat suport, tenim agraïments per a tothom. A més, aquest any penso que som l'equip amb menys targetes de la categoria; estic content amb els jugadors, ja que sempre han sigut molt esportius».

La Unió Esportiva Calaf aquesta temporada manté la imbatibilitat, no ha perdut ni un sol partit. Resten 3 jornades i el club acumula 27 victòries i 4 empats. Segons Vilaseca, si l'equip de l'Anoia aconsegueix guanyar els tres partits que queden, aconseguiria un rècord de punts. El Calaf podria tancar la lliga amb 94 punts.