El Liverpool va guanyar per la mínima al camp del Newcastle (2-3), però al mateix temps va perdre la seva principal estrella, Mohamed Salah, que va retirar-se en llitera després de patir un fort cop amb el porter local. El conjunt dirigit per Jurgen Klopp va fer la feina, en la seva lluita amb el Manchester City pel títol de la Premier League, a falta d'una jornada per al final del campionat.

L'equip visitant va saltar al ter-reny de joc amb les idees molt clares. Conscients de la importància dels tres punts, els reds van avançar-se amb un gol matiner, al minut 13, de Van Dijk. El central holandès va rematar a plaer un servei de cantonada d'Alexander-Arnold. Els blanc-i-negres van reaccionar ràpidament i Atsu va caçar un rebuig dins de l'àrea petita per afusellar Alisson i fer l'empat al minut 20 d'enfrontament. El Liverpool no va abaixar els braços i la seva estrella Salah, qui més endavant seria la notícia negativa del partit, va aprofitar una excel·lent centrada d'Alexander-Arnold per superar el porter local i donar avantatge de nou al conjunt de Klopp.

A la represa, Rondón va empatar a la sortida d'un córner. Els vermells, necessitats dels tres punts, van lluitar fins al darrer moment. A quinze minus del final, Salah va marxar del camp en llitera i plorant després d'una topada fortuïta. Origi, que va substituir l'egipci, va marcar el gol de la victòria al minut 86. El davanter belga va aprofitar una falta lateral servida per Shaqiri per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Amb aquest tres punts, el Liverpool torna a colocar-se líder, amb dos punts més que el Manchester City del santpedorenc Pep Guardiola, que jugarà demà a la nit (21 h) davant del Leicester.