Meritori triomf de l'Igualada Rigat a la difícil pista de l'històric CP Voltregà que permet a l'equip de Ferran López afermar-se al cinquè lloc de la classificació de l'OK Lliga, amb 45 punts quan només falten tres jornades per al final de la competició. Tot i la derrota, els osonencs es mantenen en una còmode vuitena posició, amb 30 punts i amb un partit pendent.

La primera meitat del matx es va caracteritzar pel joc travat, així com per l'absència de jugades de mèrit i d'hoquei d'alta escola. Ambdós equips van oferir un joc físic i l'única dada ressenyable és que de les 12 faltes que van assenyalar els àrbitres, vuit van correspondre a jugadors arlequinats.

El capità Ton Baliu va incrementar la tensió als 52 segons de la represa, en materialitzar el primer gol igualadí. Els blanc-i-blaus van incrementar la pressió ambiental, tant a les grades com a la pista, fins que Adrià Ballart va restablir l'equilibri a l'electrònic vuit minuts després (1 a 1).

Els anoiencs no es van atordir i van reblar la contundència del seu joc, a més de cercar pacientment l'escletxa que els permetés decantar, de forma definitiva, el partit. La lucidesa i l'expertesa de Ton Baliu van tornar a ser determinats. L'igualadí va transformar el decisiu 1 a 2 quan mancaven menys de quatre minuts per a la conclusió. Tot i el temps mort sol·licitat per Francesc Linares, el partit ja estava sentenciat i el penal comès pels locals a falta de cinc segons, va permetre a Met Molas arrodonir el marcador.