El davanter brasiler Roberto Firmino no podrà participar demà en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions davant el FC Barcelona a Anfield per culpa d'una lesió muscular, mentre que l'egipci Mohamed Salah, que dissabte va patir un cop al cap, és dubte, segons va confirmar ahir el Liverpool. «Roberto Firmino es perdrà el partit de dimarts contra el Barcelona a Anfield, però podria tornar per a l'últim partit de la temporada a la Premier, contra el Wolverhampton Wanderers, a Liverpool», assenyala l'entitat red.

El davanter Mohamed Salah va haver d'abandonar el terreny de joc del St. James Park en llitera a la segona part després de patir un cop al cap per un xoc amb Martin Dubravka. «El que vaig sentir és que el maluc del porter li va colpejar al cap. Estava a terra i el doctor havia de prendre la decisió de si es quedava o sortia del camp, i la decisió va ser que sortís. Ho acceptem, per descomptat», va explicar Klopp, relatant, a més, com el va veure. «Estava assegut al vestidor veient el partit per la televisió. Estava bé, però és clar que hem d'esperar». En principi, sembla que l'egipci podrà jugar.

El Liverpool buscarà remuntar demà el 3-0 encaixat a l'anada al Camp Nou per ser a la final del Wanda Metropolitano. A la Premier, l'equip és líder, amb 94 punts, però el Manchester City, que s'enfronta avui al Leicester City, està a dos punts.

Dembélé, lesionat

Ahir es va confirmar la lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta d'Ousmane Dembélé, que podria no tornar a jugar aquesta temporada. «Les proves realitzades van confirmar la lesió i l'evoluació marcarà la seva disponibilitat», va assanyalar el mateix FC Barcelona en un comunicat. Dembélé es va lesionar a l'inici del duel al camp del Celta.