El Catalana Occident B va perdre la categoria, en caure derrotat contra el Sant Josep en un partit d'allò més anivellat, amb moltes alternances en l'electrònic i sense que cap equip aconseguís imposar-se a l'altre d'una forma clara. Sí que és veritat que en diversos trams de l'enfrontament, com als minuts finals del primer quart i a l'equador del darrer període, el Sant Josep va aconseguir un grau d'encert superior, però el Manresa també va tenir moments de bon joc, durant el tercer període, gràcies a les ràpides elaboracions en atac i van deixar 6 punts enrere el rival (44-38). Els badalonins, però, es van refer ràpidament i en un bon darrer quart van aconseguir deixar els locals 7 punts per sota a falta de 2 minuts per al final (63-70). Els bagencs no es van rendir i van remuntar el matx quan faltaven pocs segons per a la conclusió (71-70). Finalment l'encert des del tir lliure del Sant Josep va fer escapar el triomf de Manresa (71-72).