Victòria treballada del Puig-reig a domicili davant un desencertat Fruitosenc. Els visitants es van presentar al matx amb només 12 jugadors i van plantejar un partit travat als bagencs, que no van poder desfer-se de la rocosa defensa del conjunt berguedà. El Puig-reig va cedir ja des del començament la pilota al Fruitosenc, però va saber aprofitar una greu errada de la defensa local per avançar-se en el marcador, abans dels deu minuts, gràcies a Pla. A partir d'aleshores, el domini del Fruitosenc encara va ser més notable i va disposar de diverses ocasions abans del descans per establir l'empat, però la falta d'eficàcia de la línia atacant li ho va impedir.

A la represa, l'esquema de partit no va variar. El Fruitosenc va continuar buscant amb insistència el gol de l'empat, mentre que el Puig-reig, tot i la manca d'efectius, es va mantenir ferm al darrere, frustant cada jugada de perill dels locals. Ja en els darrers compassos del partit, quan els bagencs estaven més bolcats a l'atac, Miki va culminar un bon contraatac dels visitants per col·locar un 0 a 2 que seria definitiu. Amb aquest triomf, el Puig-reig trenca una mala dinàmica de sis partits consecutius sense guanyar i es consolida a la zona tranquila de la classificació.