La lluita per les places europees i per la supervivència a la màxma categoria han centrat la jornada a la Lliga Santander. El Valladolid va sortir de les posisions de descens en superar l'Athletic Club de Bilbao, mentre que el Rayo Vallecano i l'Osca ja són de Segona Divisió. A la part alta, el València va pressionar el Getafe, després de golejar l'Osca (2-6).

Per la seva part, el Reial Madrid va recuperar la senda de la victòria en imposar-se al Vila-real per 3 a 2, en un duel marcat per la tornada als terrenys de joc de Vinícius després de dos mesos lesionat. Aquesta va ser la millor notícia per als aficionats. Mariano va obrir el marcador al minut 2 i Gerard va empatar a l'11. Abans del descans, Vallejo va fer el 2 a 1 (min 41) i, ja al segon temps, Mariano va repetir (min 49). Al descompte, Jaume Costa va fer el 3 a 2.