Les gironines van començar el partit guanyant, però el criteri arbitral amb les faltes va condicionar aquests primers minuts per a les locals. El Perfumerías ho va aprofitar per tancar el primer quart dominant (16-21). En el segon període, l'equip gironí va poder evitar que el rival se n'anés i va arribar al descans amb tot obert, però per sota en l'electrònic (31-35). El duel va fer un tomb a l'equador del tercer quart, amb una tècnica a De Souza, que va capgirar el marcador i va posar les gironines per davant (41-38). A partir de llavors l'Spar Citylift, va anar a més, dominant de forma notable el ritme del partit i arribant el darrer període amb una avantatge considerable (53-42). El darrers deu minuts decidien una lliga i el Girona els va saber jugar a la perfecció. Van mantenir dominar en el joc tot mantenint l'avantatge en el marcador (62-49), gràcies a una gran defensa i la grana actuació de Palau. L'Uni Girona va tornar a ser campió de Lliga per segon cop en la seva història.