El Martorell no va tenir problemes per imposar-se al Begues, el cuer de la categoria. Amb aquesta victòria, els martorellencs s'asseguren la promoció d'ascens a falta de tres jornades per al final. L'equip dirigit per Albert Nualart, va saltar damunt del terreny de joc amb un ritme molt alt. Fruit de la intensitat, els locals ja guanyaven per 2-0 al minut 5 de joc. A partir d'aquí, els martorellencs van saber controlar en tot moment les facetes del joc i es va arribar al descans sense cap gol més.

A la represa, els jugadors locals van acabar sentenciant amb el tercer gol i, deu minuts més tard, van arrodonir la golejada des del punt de penal. En la propera jornada, el Martorell visitarà el camp de l'Espluguenc.