Les tres primeres posicions en un puny. El Viladecans continua líder amb 59 punts, l'Andorra és ara segon amb 58 i el Manresa és tercer amb 57. Així ha quedat la classificació després d'una jornada en la qual dos dels capdavanters, el Viladecans i el Manresa, no van passar de l'empat, i l'altre, l'Andorra, no va perdonar a casa.

Els manresans, que rebien el Tàrrega, van poder salvar un punt gràcies a un gol de Noah al minut 78, que va igualar el que havien fet els visitants al minut 44. Sigui com sigui, el conjunt manresà va quedar animicament tocat després d'un gran esforç per doblegar un motivadíssim Tàrrega.

Els targarins van començar millor el partit i amb un bon joc combinatiu dominaven el centre del camp. Jofre va tenir una bona opció, al minut 8, després de recollir un rebuig dins de l'àrea, però la seva rematada va anar als núvols. Poc després, Vargas també ho va intentar però va creuar massa la pilota. De mica en mica, el Tàrrega va perdre gas i, en canvi, el Manresa aconseguia augmentar el nivell. Al minut 27, el local David Sánchez va fer una rematada que va repel·lir el pal i, sis minuts després, el també jugador del Manresa Manel Sala va estar a punt de marcar de falta. Als darrers minuts del primer temps es va equilibrar l'enfrontament i, en una acció aïllada, el davanter del Tàrrega Jofre es va desempallegar del seu marcador dins de l'àrea i va sorprendre el porter del Manresa Pol Busquets. Era el minut 44 i ja pràcticament no va haver-hi temps per a res més.

A la represa, i amb el marcador desfavorable, el Manresa portava el pes del partit, tot i tenir dificultats de crear accions de perill real. Sánchez va rematar al lateral de la xarxa al minut 58, una acció que va arribar poc després d'una rematada semblant del visitant Jofre. La insistència del Manresa va donar fruits. A l'esmentat minut 78, el golejador manresà Noah va rematar en planxa una molt bona centrada de Romano des de l'esquerra. Amb l'1 a 1, el Tàrrega va travar la recta final del partit i, amb constants pèrdues de temps (van molestar i molt els aficionats locals, entre ells un grup de la Grada d'Animació del Baxi Manresa), va aconseguir aturar l'empenta d'uns manresans que van buscar la victòria fins al darrer alè.