L'egipci Mohamed Salah no jugarà contra el Barça aquest dimarts el partit de tornada de la semifinal de la Lliga de Campions, segons ha confirmat el tècnic del Liverpool, l'alemany Jürgen Klopp.

"Està millor, però no jugarà. No estarà disponible demà contra el Barcelona ", ha indicat l'entrenador alemany al començament de la roda de premsa celebrada a l'Anfield Stadium de Liverpool.

Salah es va lesionar dissabte passat, en el minut 73 del partit contra el Newcastle, quan va patir un cop al cap en un xoc amb el porter eslovac Martin Dubravka, que el va obligar a abandonar el terreny de joc en llitera.

Klopp ha assegurat que el davanter va patir "una commoció cerebral que no li permet jugar". "Se sent bé, però no prou bé des del punt de vista mèdic", ha indicat.

Igual que Salah, serà baixa també el brasiler Roberto Firmino, amb una lesió muscular a l'adductor, cosa que minva l'atac dels "reds", que precisen aixecar el 3-0 que van encaixar al Camp Nou. Klopp va apel·lar al "caràcter" dels seus jugadors, davant les absències de dues de les seves estrelles.

"Dos dels millors davanters del món no estan disponibles i hem de marcar quatre gols en 90 minuts, però mentre tinguem onze jugadors al terreny de joc ho intentarem durant els 90 minuts per celebrar la nostra campanya a la Lliga de Campions i donar-li el final adequat. Aquest és el pla. Si podem fer-ho, meravellós. Si no, caurem de la forma més bonica", ha afegit.