Prop de 500 corredors van participar en les diverses modalitats de la Cursa de Martorell, els 10 i 5 km i les curses infantils (1.300 i 700 m) sota l'organització del Martorell Atlètic.

A la prova reina (10 km) es va imposar l'atleta olímpic Nacho Cáceres (32' 35''), precisament el corredor que apadrinava aquesta 21a edició de la Cursa de Martorell. El van seguir, Sergio Domínguez (Team Trail Lobos) amb 35' 52'' i Erik Wang-Bruun (Fonsiesteam) amb 37' 0''. Pel que fa a les noies, la primera plaça va ser per a Ana Belén Garcia (Fisiogranollers) amb 42' 00'', classificant-se a continuació, Inés Mota (CE Mediterrani) amb 42' 49'' i Estefania Ruiz (Avinent CA Manresa) amb 44' 28''. En els 5 km, primera posició per a Carlos Herreras (Ironwill Barcelona) amb rècord de 15' 59''; van entrar darrera seu, Carlos Blanco (Atletisme Molins) amb 16' 10'' i Francesc Aguilà (JA Sabadell) amb 16' 41''. També la primera noia va fer millor marca de la prova. Va ser l'atleta de l'Avinent CA Manresa Ester Guerrero amb 19' 27'': la segona plaça va ser per a Anna Orozco amb 19' 59'' i la tercera, per a Laia Castaño (Martorell AC) amb 21' 09''.

La Cursa de Martorell va ser recuperada el 2017 i per tant s'han celebrat tres edicions de la seva segona etapa. De cara a propers anys, l'objectiu dels organitzadors seria arribar als 800 participants.

D'altra banda, en la 4a Cursa Solidaria per l'Ela disputada a Sant Adrià del Besòs, la corredora berguedana de l'Avinent CA Manresa Ariadna Arisó va entrar en una destacada segona posició absoluta amb 20'48" desprès dels 5 km de que constava la prova.