El porter espanyol del Porto, Iker Casillas, va abandonar ahir l'Hospital CUF de la ciutat portuguesa, cinc dies després de patir un infart agut de miocardi. L'excapità del Reial Madrid va reconèixer que no sap què serà del seu futur professional després d'un «repòs d'un parell de setmanes, o potser d'un parell de mesos», una durada que li «és indiferent» perquè «el més important és ser aquí. Estic bé, una mica emocionat, però ho puc explicar i ho podeu veure. No sé què passarà en el futur, però crec que el més important era ser aquí i poder parlar tranquil·lament per transmetre com em trobo. Gràcies per l'espera i ens veurem aviat», va apuntar Casillas davant la premsa.

El porter espanyol va sortir de l'hospital acompanyat de la seva esposa, Sara Carbonero, i va fer una compareixença d'uns tres minuts de durada sense preguntes per agrair tots els missatges d'ànim que ha rebut en els darrers dies. «És una cosa que pot passar en qualsevol moment de la vida a qualsevol persona. Em va tocar a mi i aquí estem. És difícil parlar, però també entenc que cal estar agraït perquè he tingut molta sort», va expressar el campió del món amb Espanya l'any 2010.

Abans d'abandonar l'hospital, l'exporter del Reial Madrid també va voler agrair la tasca del centre, dels metges i del seu club, el Porto. L'equip està en plena lluita per aconseguir el campionat de lliga portuguès, tot i que ara mateix és segon, a dos punts del Benfica, i a falta de dos partits.