El defensor uruguaià de l'Atlètic de Madrid Diego Godín ha anunciat aquest dimarts que deixarà el club matalasser al final de la present temporada i va declarar que ja és "un seguidor més "d'un club al qual va definir com casa seva.

"Sóc un seguidor més, pel respecte a l'afició, l'afecte que m'ha donat aquests anys. Per a mi això no és només un club, és una família, una forma de viure, ha estat la meva casa, i és difícil acomiadar-se. Sóc aquí per agrair i per recordar tots aquests anys bonics que hem viscut ", ha declarat.

El central uruguaià, molt emocionat, ha anunciat la seva decisió a la sala de premsa de l'estadi Wanda Metropolità de Madrid, en una compareixença davant diverses desenes de mitjans de comunicació nacionals i internacionals.

En aquest acte ha estat acompanyat per una àmplia representació de la primera plantilla blanca i vermella, el cos tècnic al complet encapçalat per l'entrenador argentí Diego Pablo Simeone, el president Enrique Cerezo i llegendes del club com Adelardo Rodríguez, el brasiler Luiz Pereira, l'argentí Ramón ' Cacho 'Heredia, Roberto Solozábal i Tomàs Reñones.