El Gimnàstic de Manresa infantil va trencar una dinàmica de cinc partits seguits sense perdre, després de caure en la seva visita a un Segre que va salvar la categoria amb els tres punts aconseguits. Un gol en el darrer minut de la primera meitat va deixar l'equip visitant tocat. Amb aquest mínim 1-0 es va arribar al descans.

A la represa l'equip dirigit per Edu Castilla va sortir més endollat per intentar empatar ràpid el partit però l'equip manresà no va estar encertat en les darreres passades. El Segre va aconseguir sentenciar els tres punts amb el segon gol a deu minuts del final. Els visitants ho van intentar a la desesperada però ja no van tenir temps per reaccioar. En la propera i última jornada el Nàstic infantil rebrà la visita a casa d'un fort Damm.