Tècnica especialitzada en llançaments i proves combinades, és l'única atleta en actiu de l'equip femení que va signar l'històric ascens a Primera Divisió el 1996.

Cinquena temporada seguida a la màxima categoria i el mateix objectiu: mantenir-s'hi.

Un propòsit que estic convençuda que l'equip tornarà a assolir. Encarem la competició amb positivisme i determinació.

I amb saba nova en algunes especialitats forjada al planter.

Els tècnics tenim molta confiança en atletes molt joves com Avril Durán, en els 200 m llisos; Carlota Soler, en els 1.500; i Clàudia Galán, en el salt d'alçada. La primera, des de la seva arribada al club, ha trobat l'entorn necessari per polir i expressar, progressivament, tot el seu potencial. Veure córrer Carlota Soler embadaleix per la seva elegància i facilitat, i Galán atresora talent i excel·leix tècnicament. Poden sorprendre amb la seva aportació.

Tot i que l'equip es nodreix del planter, és necessari completar-lo amb fitxatges externs.

Noies a qui s'ofereix un entorn familiar i acollidor per tal que es quedin a l'equip, com succeeix amb Ainhoa Martínez. Enguany, la incorporació d'Ellà Bestué pot ser fonamental en llargada i en el triple salt, a més dels fitxatges de Mar García i Mercè Guerra.

El club rendibilitza la històrica trajectòria de l'equip a la Divisió d'Honor?

El suport d'Avinent possibilita uns èxits que haurien de reportar a l'entitat més facilitats per fer la feina diària, com ara un gimnàs en condicions o un mòdul cobert com el d'Igualada.