El Barça visita aquesta nit Anfield per disputar el partit de tornada de semifinals de la Champions contra el Liverpool. El FC Barcelona parteix amb els tres gols d'avantatge que va marcar en l'anada, al Camp Nou (3-0), mentre que els red intentaran la gesta tot i no poder comptar amb el seu home de referència, Salah. Consulta aquí on veure el Liverpool - Barça i l'horari del partit.

L'alineació del Barça

Per enfrontar-se al Liverpool, Ernesto Valverde aposta per un onze inicial calcat al del partit d'anada. Saltaran al terreny de joc Ter Stegen, Piqué, Lenglet, Sergi Roberto, Jordi Alba, Vidal, Rakitic, Busquets, Coutinho, Suárez i Messi. A la banqueta hi haurà Cillessen, Semedo, Arthur, Malcom, Umtiti, Vermaelen i Aleñá.

El Liverpool jugarà amb Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Milner; Shaqiri, Origi i Mané.

Horari del partit

L'important duel de Champions arrencarà a les 21 h, hora catalana. El matx es disputa a Anfield, estadi del Liverpool.

On veure el Liverpool - Barça

La retransmissió en directe del Liverpool - Barça es pot veure a l'Estat a través de la plataforma Movistar + (dial 50). Els teleespectadors poden seguir el partit amb l'àudio original i també amb la locució de les emissores de radio Catalunya Ràdio i Rac1, entre altres.

A Regió7.cat, pots seguir el Liverpool - Barça en directe amb la narració de les millors jugades i l'actualització de les estadístiques, minut a minut.