Un cop ja deixant escrita una temporada històrica, arribant a les semifinals de la Lliga Femenina que es van perdre amb el després campió Uni Girona, el Cadí La Seu ja s'ha posat en marxa per planificar el proper exercici. El primer pas ha estat la renovació del seu entrenador, Bernat Canut. El jove tècnic ha acceptat l'oferta de renovació i declara estar molt content seguir perquè "és casa meva i hi estic molt a gust".

En Bernat va arribar com a entrenador principal de l'equip fa dues temporades, a causa de la baixa inesperada de Joan Carles Pié. Amb una gran responsabilitat per davant, l'urgellenc va agafar el timó de l'equip dirigint-lo fins a les portes d'una participació en unes noves fases de play-off de la temporada 2017/2018. Una temporada més tard firmava, ni més ni menys, la millor temporada de Cadí La Seu en tota la seva trajectòria en la màxima categoria estatal amb una classificació a la Copa de la Reina i a unes noves semifinals de play-off pel títol de lliga.

L'entrenador manifesta que "renovarem unes quantes jugadores bàsiques pel projecte i incorporarem jugadores amb talent i molt potencial. L'objectiu és tenir gana, ser competitius. Tenim un repte il·lusionant per davant que ens requereix molta responsabilitat i treball.". Tanmateix, ressalta una de les claus per encarar els pròxims objectius que es presentin: "Que els aficionats segueixin acudint al Palau amb la passió que ho han fet aquests darrers temps i que es sentin orgullosos del seu equip".